Anskaffelse

2013.05.07 16:31

Apotekerne sælger Naltrexon i blisterpakning med 28 stk. tabletter á 50mg. Dette kræver "blot" en recept udskrevet af en læge. Vis denne side til din læge, som så selv kan efterforske og drage egne konklusioner.

Naltrexontabletter i blisterpakning m. 28 stk. á 50mg sælges under navnet "Adepend". Prisen er pr. 07. maj 2013 Dkr. 575,50 (Dkr. 20,55 pr. tablet).

Danske recepter kan lovligt anvendes på apoteker i EU (inklusiv online-apoteker). Som eksempel kan nævnes online-apoteker i U.K. der sælger produktet "Nalorex" (svarer til ovennævnte "Adepend") for en pris der er ca. halvdelen af ovennævnte. Tak til Casper for denne oplysning!

Hvis du ikke kan få din læge til at udskrive en recept (hvadenten det skyldes manglende empati eller manglende forståelse for emnet) må du på jagt efter en ny læge.

En anden mulighed er at bestille Adepend, eller et tilsvarende produkt, fra et udenlandsk onlineapotek der vil fremsende uden recept. Det kan dog ikke anbefales, da det er ulovligt at importere receptpligtig medicin uden myndighedernes tilladelse.

Spanske apoteker sælger naltrexon i håndkøb (du skal ikke fremvise recept).

LDNinfo.dk